name?
owh, nama saya siti hajar binti saadon. mmg tules dalam ic pon macam nie..boleh panggil aja, ajaou (tu msa zaman matrix), siti (jiran sebelah rumah panggil masa ddk kat melaka dlu) classic gile kan??? tapi u all boleh panggil i aja je :)

sex?
female(lg mau state ke??)

status?
currently taken by HIM ;) dah lama berkawan..but just being together recently(owh,bahagia!) xde lah baru sgt n xde lah lma sgt..masih mengenali lagi..just pray for our happiness

age?
2010 ni i dah masuk 22 thn okes...masih lagi muda remaja..hehe..kadang2 xsedar pon dah umor 22 thn, rsa mcm budak2 sekolah lagi..hik hik..physically matured but emosionally xmatured lgsg! haha! owh!saya dah boleh mengundi lah akan datang! harus daftar cepat2..tunaikan kewajipan kita kan.. :)

weight/height?
i ni sedang sedang je..xde lah kecik sangat n xde lah besar sgt..klu bmi tu normal lah..tp klu xjga makan mmg akan naik terok..owh, bape berat?? almost 52 something..(berat gile!!) ni pon sebab xjaga mkn..n i've strt to eat chicken back!! sb tu naik badan..dlu makan ikan je..xmo sentuh ayam (sb ade alergi) tp skg men hentam je..mls nk jga lagi..tp will be controlling back my eating routine okes :) tp serius mkn ikan boleh kurus! xcaya try lah! hehe..tinggi?? almost 158cm kot..xingat..tp xtinggi n xrendah..dok tgh tgh..klu amik gmbar pon selalu dok tgh gk..hehe ;)

study?
currently at universiti darul iman malaysia..doing agricultural biotechnology study (degree programme)will be graduate in 2011 (insyaAllah)pray for my success!

works?
owh, lepas spm dlu i penah jd bakery girl :) blaja buat roti, kek, kuih muih and all..tp sekarang dh xingat dah semua semua tu..lepas dpt matrix trus g matrix n dh lama gile xjejak bakery tu lg sb i dh pindah dr bandar tu..dlu i dok kat jelebu skg ni dok kat sepang lak..si nomad ye :)

hometown?
kalau cite pasal hometown ni mmg penat lah.. i lahir kat melaka, grow up at melaka tp lepas spm i pindah kat jelebu,n9.. dok kat situ setahun lebih sikit n pas matrik i pindah subang pulak..betol2 dekat ngn airport subang itu oke..den xsampai setahun pon dok situ (mmg seronok tp rmi foreigner!xthn! indonesian) i pindah kat sepang..n now i do live at sepang okes..tp sb study i terpaksa berjauhan ngn my family semua n tinggal di terengganu..klu nk ajak jln2 kl time cuti boleh la ye :) owh!kampung kat johor..u decide lah i org mne ye :)

birthday?
take a note!!23 october 1988! jgn lupa adiah tuk i ye ;) owh, lahir kat hospital besar melaka (i org melaka lah kan??)

interest?
mmm, i ni xtentu pon org nye..suka mcm mcm..tp more on fashion, shoes-recently addicted to gladiator style, baju2 yg cntik, shawls, accessory, ape2 lah..

fav color?
white, pink, red, black(brg msti nk ade yg black)

books?
i do follow cecelia ahern work.
p/s i love you
where rainbows end
etc

contact?
ade facebooki bese tgk ari2..
ade ape2 do contact me here or at my fb :)

thanks for take a look dearies :)


No posts.
No posts.